zondag 7 september 2014

Instagram Diary juli/augustus (+ibiza!)

De laatste instagram diary was alweer half juli dus het werd tijd voor de nieuwe editie! Eind juli ging ik met 2 vriendinnen naar ibiza dus die foto's laat ik als eerst zien. Hier lig ik lekker op het strand toen we een dagje naar formenterra gingen.

Wij zaten bij het appartementencomplex mar-y-playa, wat echt heel chill was! Het zwembad had mooi uitzicht op de zee en binnen 2 minuten was je op het strand. 

Op het strand.

Hier gingen we naar avicii in ushaia, het was supervet!

Lekker uit eten in ibiza-stad.

Savonds weer terug van ibiza stad naar figeuretas met de veerboot. 

Outfit foto's maken op het strand voordat we naar avicii liepen.

We gingen ook een dagje naar formenterra, een ander eiland. Hier was het heel mooi maar ook erg druk!


Naar ATB in club space! Ik ben groot van ATB dus het was heel leuk! Dit was de laatste ibiza foto. Ibiza is echt een plek waar je eens geweest moet zijn, het was echt een vakantie om nooit weer te vergeten!

Na ibiza ging ik naar mijn ouders in Sneek en vriendlief kwam me hier opzoeken, we gingen bootjevaren en savonds de stad in want er was de Sneekweek.

Doordeweeks had ik herkansingen en dat weekend erop ging ik weer naar Sneek, we gingen met de familie en aanhang op stap bij 'garden of dance' waar The Partysquad draaide.

Na de sneekweek en herkansingen was het tijd om te helpen bij de introductieweek in Wageningen. Vrijdagavond heb ik de hele avond bier getapt, er ging 1800L doorheen! Ook hielp ik bij het straattheater waar je hier fotos van ziet.

Ook hielp ik op de comedy avond, waar we als Crew leden ook de comedians zoals Arie Koomen hebben ontmoet!

Na de Aid had ik een gesprek in nijmegen op de HAN en ik ging even shoppen bij de primark hierna. Ik had namelijk het plan om als ik mijn herkansingen niet had gehaald om te veranderen van studie. Ik had de studie HLO, biologie en medisch laboratoriumonderzoek op het oog. Ik studeerde biotechnologie dus veel vakken heb ik al eens gehad. Uiteindelijk heb ik alle drie mijn herkansingen gefaald en toch besloten te veranderen van studie. Ik ben dus sinds een weekje in nijmegen aan het studeren. Ik mag de opleiding in 2,5 jaar afronden en zit nu meteen in het tweede jaar, als ik aan de uni hier was gebleven was ik nog wel +-4 jaar bezig geweest. Ik krijg nog maar 1 jaar stufi dus ik wil eigenlijk wel snel een diploma. Ik denk niet dat ik op kamers ga in Nijmegen want binnen 1,5 jaar begin ik met stage lopen en dat kan overal zijn. Het reizen is 1 tot 1,5 uur dus prima te doen. Zijn er nog meer lezers die in nijmegen studeren trouwens?


Ik ging met vriendlief even in ede naar de stad en we namen een lekker broodje bij de delifrance.

Look die maakte, mijn ooglooks vind je op dit instagram account.

Ik was lui dus bestelde een lekkere pizza en keek pretty little liars, ik ben er een paar weken geleden mee begonnen en ik ben nu al in seizoen 5!

In nijmegen deelde ze 'studentenbox' pakketten uit, helemaal gratis! Dit zat er allemaal in.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer een kijkje in mijn leven te nemen!

8 opmerkingen:

 1. Leuke diary! Ibiza lijkt me vet om een keer heen te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk artikel meiss!

  Volg mij
  https://www.facebook.com/Ruubyvds?ref=hl
  http://www.bloglovin.com/blog/11195321

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een ontzettend leuke foto's! Die ooglook is waanzinnig mooi. En gaaf dat je naar Avicii bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie diary, superleuke foto's! Die look die je maakte is echt supermooi!

  X Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke diary, lekker zomerse foto's!
  Liefs, Ypie

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik