zaterdag 27 september 2014

ELF baked bronzer 'bora bora', concealer 'light' & moisturizing lipstick 'ravishing rose'

Laatst werd ik weer benaderd door E.L.F om weer eens een samenwerking te doen. dit heb ik al eerder gedaan maar dat was al een tijd geleden. Jullie hebben laatst ook al een heleboel ELF reviews gezien van dingen die ik had besteld in Amerika maar dit keer laat ik dingen zien die nieuw zijn in het assortiment(of nieuwe kleuren). Ik koos een baked bronzer, lippenstift en een concealer uit om te reviewen.

Ik koos deze bronzer uit om de leuke naam, bora bora! Dit is niet alleen een tropisch eiland maar de naam van een strandclub in Ibiza waar ik ben geweest deze zomer.


Swatch:
Het product geeft een mooie glans. De kleur is vrij licht dus geschikt voor mensen met een lichte huid. Een hele mooie bronzer voor de zomer!


Naast de bronzer koos ik deze concealer uit van de studio lijn in de een na lichtste kleur; 'light'

Swatch:

De concealer is goed gepimenteerd en best creamy. De kleur is wel best donker, ik had hem wel een stuk lichter verwacht aangezien ik de kleur 'light' koos. Nu wou ik dat ik 'fair'had gekozen, de allerlichtste want deze kan ik nu niet gebruiken.

Als laatste wil ik nog deze lipstick laten zien die ook van de studio lijn komt en die hydraterend voor de lippen zou werken.De pigmentatie is goed, hij is wel nog een beetje sheer maar de kleur is goed op te bouwen.

Hier een aanfoto van de lipstick, de kleur is iets donkerder dan mijn eigen lippen. Het is een hele mooie my lips but better kleur voor mij! Mooie kleur voor de herfst en ook inderdaad hydraterend voor je lippen!

Al deze producten komen uit de studio lijn van E.L.F en zijn te bestellen op eyeslipsface.nl

10 opmerkingen:

 
Images by Freepik