vrijdag 14 augustus 2015

Essence nieuw all about nudes eyeshadow palette review, swatches & ooglook

Essence heeft een aantal nieuwe producten in het schap. Waaronder twee nieuwe oogschaduwpaletten. Ik review eentje hiervan genaamd het all about nudes eyeshadow palette. Dit is het eerste palette van essence wat ik bezit, ik heb er altijd goede verhalen over gehoord dus ik ben benieuwd! 

 De kleuren zijn heel draagbaar; bruin en taupe tinten. Gelukkig zitten er niet alleen lichte tinten in maar ook donkere tinten; als ik ergens op afknap is het wel een palette met alleen maar lichte nude kleuren daar kun je geen volledige look mee maken wat mij betreft.


Swatches in de schaduw: 

close up in zonlicht:
De structuur voelt heerlijk aan, lekker zacht en alle kleuren zijn goed gepigmenteerd. En belangrijker: ze zien er op het oog hetzelfde uit, blijven goed zetten en blenden goed! Hieronder een look die ik maakte met de glitterige taupe kleur op het ooglid; de middenbruine tint in de crease en dit is verdiept met de donkerste kleur. De shimmery highlighter in de binnenste ooghoek en de matte highlighter onder de wenkbrauw maken de look af.


Wat vinden jullie van dit palette?


6 opmerkingen:

  1. Je hebt er een mooie look mee gemaakt! Ik vind het fijn dat de oogschaduws zo zacht zijn, maar ook jammer dat er geen afwisseling is met een beetje matte kleuren of juist weer super glanzend

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, die ooglook ziet er erg leuk uit! Lijkt me een fijn palette! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mijn review van het bronze palette staat ook al online, maar dit palette vind ik ook heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik