maandag 17 december 2012

Beautybox december

 Afgelopen zaterdag kwam de beautybox binnen. Dit is de tweede keer dat ik hem kreeg, de laatste keer was in oktober. Om een of andere reden hadden ze besloten in november geen beautybox uit te delen. Nadat ik de prachtige rode folie openmaakte trof ik de volgende producten aan: 


Een lippenstift van LookX, doosje met daarin haarserum van Toni&Guy en een doosje met daarin zeep van Nablus. Ook zat er onder het papier nog een nagellakje van Orly en een oogpotlood van make-up studio verstopt.Alles uit de verpakking gehaald. De nagellak heb ik nog niet, ik vind het wel jammer dat het erg lijkt op wat ik de vorige keer kreeg, toen kreeg ik een zilveren glitternagellak(die had ik al). Ik heb nog geen gouden glitternagellak maar ik heb liever een 'normale' nagellak. Het haarserum heb ik nog niet getest en hier ben ik zeker benieuwd naar, ik heb nog nooit haarserum gebruikt dus het is weer wat nieuws om te ontdekken. Het oogpotlood ziet er goed uit maar helaas is het niet de juiste kleur, blauw staat bij mijn groene ogen niet heel bijzonder. De lippenstift ziet er veelbelovend uit, de kleur heb ik nog niet gelukkig. De zeep ruikt naar olijven,  wel een prima geur maar niet bijzonder lekker. Close-up van de lippenstift.

Deze beautybox beviel mij beter dan de vorige keer, toch had ik nog wel net iets meer verwacht aangezien we de vorige maand geen beautybox hebben gekregen dus ik verwachtte wel een hele goede box als goedmaker. Het kwam aardig in de buurt maar is het toch net niet.

2 opmerkingen:

 
Images by Freepik