vrijdag 21 december 2012

Simpele kerstlook +slecht nieuws

Gisteren verveelde ik me en kwam ik met het idee een kerstlook te maken. Nouja niet persé een kerstlook maar een die hiervoor geschikt is. Zelf ga ik met kerst meestal voor een iets extremere look maar als je een iets simpelere look wilt maken die toch feestelijk is, is dit misschien iets om te proberen :)
Ik heb eerst mijn wenkbrauwen ingevuld met een wenkbrauwpotlood en wit oogpotlood aangebracht onder de wenkbrauwen en dit met mijn vinger vervaagt.  Vervolgens heb ik oogschaduwbasis aangebracht en op het ooglid gouden losse oogschaduwpigmenten. Met zwart oogpotlood heb ik een lijntje gemaakt boven en onder het oog. Vervolgens heb ik grijze oogschaduw in de crease aangebracht en ook gebruikt om het lijntje zowel boven als onder het oog te vervagen. Met een blending kwast heb ik de crease geblend en hierna mascara aangebracht. Op mijn gezicht heb ik bb cream aangebracht, wat bronzer en poeder. Op mijn lippen draag ik een lichtroze-glimmende lipstick van rimmel.


De oorbellen die ik op ebay had besteld zijn al binnen! Ze zijn echt supermooi. Deze ga ik zeker indoen met kerst.

Verder heb ik slecht nieuw te horen gekregen van de dokter. Ik was vorige week erg ziek en had een verschrikkelijke keelontsteking, ik heb toen een bloedtest gedaan. Vandaag belde de dokter en ik heb de ziekte van pheiffer. Het is recentelijke besmetting dus het duurt nog wel even. Ik mag niet sporten en moet het rustig aan doen voorlopig. Dat is wel lastig voor mij aangezien ik 4x in de week sportte en het studentenleven niet altijd even rustig is. Hopelijk heb ik er niet te veel last van en duurt het niet te lang!

5 opmerkingen:

 1. Simpel maar krachtig ;)
  Je bent een pracht van een vrouw... *jaloers*

  Ik ga je volgen,volg je terug?
  Dat zou super zijn!

  http://movuitton.blogspot.be/

  Xx Mo Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wens je veel beterschap!
   Ik zie gewoon dat je die ziekte gewoon weg kunt duwen!
   Je gaat snel genezen,vertrouw me maar...

   Xx Mo Xx

   Verwijderen
 2. Beterschap! Dat is niet zo fijn die ziekte.. En die look is echt su-per-mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie ooglook! En heel veel beterschap.
  Ik heb onlangs de lesstof over de ziekte van pfeiffer gehad, het lijk me niet echt fijn. :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige look! Heel erg mooi.
  Beterschap nog. <3

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik