zaterdag 23 maart 2013

Shoplogje Heerenveen

Vandaag ging ik even naar Heerenveen de stad in met mijn moeder en mijn zusje. Vorige week was ik in Leeuwarden geweest maar daar had ik niet veel bijzondere dingetjes gekocht en ik was ook bijna blut, dus vandaag kon ik weer genieten van mijn stufi.



Als eerste kocht ik een glamour want het was vandaag national glamour day dus dat was weer mooi meegenomen. Ik krijg hiermee korting op een mintkleurig topje wat ik bij de h&m kocht, hij was 5 euro maar ik kocht hem voor 4 euro. Verder kocht ik nog de essence nail art stampy polish, de I love extreme volume mascara van essence en de high lighting illuminizer van de etos. Bij de etos loopt nu een 30% korting op alle make-up actie dus hij was slechts 2,10! Ik heb de highlighter al uitgeprobeerd en hij ziet er prachtig uit dus hier komt zeker een review over, en waarschijnlijk ook over de mascara. Oja en ik kocht nog allemaal dingetjes bij de action maar dat waren meer huishoudspulletjes dus dat is niet zo interessant :)

Ik had nog best meer kleding willen kopen maar ik kon helaas niet zo goed slagen bij de h&m, ik heb het idee dat alle mooie dingen al waren verkocht! Hopelijk slaag ik volgende week beter want dan ga ik voor het eerst naar de primark in Almere, ik heb er nu al zin in!

Hebben jullie nog wat geshopt?


9 opmerkingen:

  1. Leuke dingen! Ik heb ook lekker gewinkeld :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oeh leuke aankoopjes :D die essence mascara wordt steeds meer mijn favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke shoplog! Ik heb ook lekker geshopt. Mijn shoplog komt dinsdag online. Ik vond het echt super leuk samen met mijn vriend. Dat mint kleurige topje is echt mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke aankopen zeg! Mooi mintgroen hemdje :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke dingen! Dat het NGD was is totaal aan mij voorbij gegaan, haha! Ik dacht dat dat altijd in het najaar ergens was.. anyway, leuke spulletjes heb je geshopt, ben benieuwd naar je reviews :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gave items heb je geshopt lady! Noooh, de highlighter van de Etos is echt incredible. De glow is zo warm en perfecto voor in de zomer. De Glamour! Ik houd ervan. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik ben zo benieuwd naar de highlighter! Bedankt voor het volgen trouwens! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb vorige week ook weer de Glamour gekocht, wel de Britse, want de Nederlandse verkopen ze hier niet, maar super leuk

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik