maandag 22 juli 2013

4x Zomerse outfits met Esprit!

Vandaag ga ik jullie 5 leuke zomerse outfits laten zien met kleding van Esprit. Esprit is een winkel die jullie vast allemaal wel kennen. Esprit staat bekend als een kwalitatief goed merk. De prijs is daarom ook iets hoger dan bij bijvoorbeeld de H&M. Behalve filialen in heel nederland zijn kun je esprit ook in de webshop bestellen. Laten we gaan kijken naar de outfits die ik heb samengesteld met polyvore.
Outfit nummer 1. Toen ik deze leuke jurk spotte moest ik er een outfit mee maken. Het is een leuk luchtig one-shoulder jurkje met ruffles. Dit jurkje kun je overdag met een simpel paar slippers aan naar het strand en s'avonds ruil je deze om voor dit prachtige paar hakken. Een ombré strandttas ziet er heel leuk uit en is lekker groot dus er past lekker veel in. Om het af te maken nog een horloge en een mooie armband erbij.

Outfit nummer 2. Peplum tops zijn nu helemaal hip en deze luchtige peplum top is lekker zomers. Ik heb het gecombineerd met een lichte spijkerbroek en bijpassend witte sandaaltjes. Om het geheel af te maken heb ik zilveren sieraden gekozen omdat die goed bij de zilveren studs op de sandalen passen. Een zilveren horloge, armband en prachtige oorbellen koos ik erbij uit.


Outfit nummer 3.  Een zwarte peplum top is erg chique. Om de outfit wat meer geschikt voor overdag te maken combineerde ik de top met een mintgroene broek. Deze leuke gele schoenen zijn lekker vrolijk en combineren leuk met het blauw. Bronzen armband erbij en klaar is je outfit!

Outfit nummer 4. Een leuke vrolijke top met flamingo's erop viel me meteen op. Ik combineerde deze lichte top met een donkere spijkerbroek. De leuke wedges met de rode bandjes passen goed bij de top. Een zonnebril is altijd handig om bij je te hebben en een tas kan ook niet ontbreken.

Heb je items gezien die je wel aanspreken? Klik hier om naar de webshop van Esprit te gaan.

Welke outfit springt er voor jou uit?

9 opmerkingen:

  1. leuke outfits! ik vind de armband van outfit 3 echt mooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke outfits! Ik ga voor de tweede lekker basic :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zwarte peplum topje is leuk! Ik ben nog opzoek naar een basic zwarte en die ziet er goed uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Echt hele leuk outfits heb je samengesteld! Best moeilijk om er één te kiezen die er voor mij echt bovenuit springt, maar als ik dan toch echt zou moeten kiezen ga ik denk ik voor de tweede outfit.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke outfits heb je samengesteld! :D Ik vind ze allemaal leuk maar het mooist vind ik toch de tweede look.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De eerste outfit vind ik echt geweldig! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke outfits, ik vind de mintkleurige broek zo ontzettend leuk! Ik houd echt van mint en turkoois at the moment. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  8. de laatste is het leukst

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik