donderdag 18 juli 2013

Bourjois volume glamour max holidays paarse mascara review

 
Een tijdje terug zag ik bij de etos voor 5 euro deze paarse mascara liggen. Het is de bourjois volume glamour max holidays. Ik had hier al een aantal reviews over gelezen en was hier wel nieuwschierig naar geraakt dus ik nam hem mee!

Thuis kwam ik erachter dat ik een tester had meegenomen. Maar er zat wel een heleboel plakband omheen en dus ik denk dat hij niet open is geweest. Waarschijnlijk hadden ze allemaal testers over hebben ze die gewoon te koop gezet.

Het is een minimascara. Ik vind dit persoonlijk niet erg vooral omdat het een paarse kleur is en ik ben dit niet van plan elke dag te dragen.

De mascaraborstel is erg groot. Ik geef zelf de voorkeur aan een kleinere mascaraborstel omdat je met zo'n grootte al snel knoeit. Maar met deze mascara viel goed te werken.

Laten we gaan kijken hoe het eruit ziet op de wimpers!

De paarse kleur is best goed aanwezig. Vooral op het einde van mn wimpers. Mijn wimpers zijn van nature blond maar de basis is zwart geworden door het vele gebruik van mascara. De paarse kleur is dus op de basis minder goed te zien dan op het uiteinde van mn wimpers. Hoe blonder je wimpers hoe beter de paarse kleur aanwezig zal zijn.


Het is lastig om de kleur goed op de foto te krijgen. In het echt was het paars meer aanwezig en iets lichter.

De mascara maakt mijn wimpers lekker lang en er is ook nog een beetje volume.Geen klontjes en hij separeert vrij goed. De werking is prima! Of hij waterproof is weet ik niet, dat stond bij mij ook niet op de verpakking.

De verkoopprijs is 8 euro. Naast een paarse zijn ook nog een blauwe en een zwarte variant verkrijgbaar. Ik koos paars omdat deze kleur het beste staat bij groene ogen.

Hebben jullie ook een gekleurde mascara?

13 opmerkingen:

  1. van mij mocht ie nog wel wat feller zijn :D *maar ik ben dan ook een colour-junky*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hij is mooi! wél paars maar niet te heftig, perfect voor elke dag :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind hem er echt mooi uitzien! Ik heb zelf ook groene ogen, dus ik zou ook zeker voor de paarse variant kiezen. Al lijkt de blauwe mij ook wel erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. een mooie kleur en niet te opvallend?! Ik heb geen gekleurde mascara, misschien dat ik het ooit zou kopen voor halloween/oud en nieuw/of een ander feestdag, maar voor dagelijks gebruik ga ik lekker voor zwart :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind het je mooi staan! Je hebt trouwens echt prachtige, lange wimpers!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk effect! Ik ben zelf ook nog opzoek naar een gekleurde mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het staat je erg mooi, leuke kleur!
    En wat een mooie wimpers heb je zeg :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je spot inderdaad een mooie paarse gloed over je wimpers, maar gurll.. your lashes.. they're so pretty! Mooie volume zit er ook in en de lengte is op en top. :D Sowieso ben ik wel te spreken over de Bourjois mascara's!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wel gaaf maar hoop dat hij in het echt wel nog meer paars is!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik heb hem ook en vind hem heel leuk voor de zomer! In het echt zie je het verschil idd beter :)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Staat leuk ! Lekker vrolijk voor de zomer.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik