zondag 14 juli 2013

New in: ombré jurkje van misguided

Laatst was ik aan het rondsneupen online bij de sale van verschillende engelse webshops. Bij misguided zag ik dit prachtige ombré jurkje  afgeprijsd naar 19 euro, dat kon ik niet laten liggen. Mijn eigen maat, maat 38 of uk 10, was er al niet meer dus ik besloot een maat groter te bestellen want meestal is engelse kleding iets aan de kleine kant. Het jurkje past goed en daar ben ik heel blij mee! Ik had ook op boohoo een high waisted spijkerbroek besteld die maar die was helaas te klein! 

Ik heb zelf nog geen enkel ombré kledingstuk en ik weet eigenlijk niet waarom, ik vind het erg mooi! Ook vind ik de combinatie van gebroken wit en roze erg mooi. 


Close up. De hele bovenkant is van doorzichtig kant. Hier moet zeker iets onder aan. Ik pakte gewoon een basic wit hemdje uit de kast. De jurk is echter meer gebroken wit dus het matched niet helemaal. 


De schoenen die ik aantrok bij dit jurkje kocht ik bij de primark een tijdje geleden. Helaas heb ik ze nog steeds niet aangehad maar op vakantie( ik ga eind augusts naar turkije met vrienden) ga ik dat zeker doen!

Ik had het pakketje vrijdag besteld en donderdag in huis. De verzendkosten op misguided zijn 5 euro, goed te doen vind ik!

Hebben jullie een ombré kledingstuk?

10 opmerkingen:

 
Images by Freepik