zaterdag 17 augustus 2013

De Nagellak Tag


Uit hoeveel nagellakjes bestaat jouw stash?

73. Heb laatst mijn stash nog opgeruimd want ik houd graag bij hoeveel ik heb en op die manier kan ik de tel ook bijhouden!

Van welk merk bezit je de meeste lakjes?
Catrice!Wat is de meest voorkomende kleur?
Paars. Ik ben gewoon dol op paars in elke variatie dan ook. Verder heb ik veel roze en groene kleuren.

Zijn er kleuren/finishes die je niet bezit?
Ik heb geen gele nagellak. 


Welke nagellak draag je het meest? Schrijf de kleur en het merk op!
De kleuren die ik het meest heb gedragen zijn denk ik koh metallic green, catrice sold out forever en een lichtblauwe kleur van de hema. Maar ik wissel veel af en probeer alle lakjes toch wel een aantal keer per jaar op te doen.
Bij welk lakje blijf je je afvragen waarom je die nog niet hebt weggegooid?
Een oud blauw lakje van essence maar misschien heb ik die kleur later nog nodig bij een nail-art daarom houd ik hem maar want ik heb geen soortgelijke kleur :P


Gebruik je base- en topcoat?
Basecoat bijna altijd maar soms gebruik ik ook nagellakverharder als basecoat. Topcoat heel zelden want mijn nagellak chipt niet supersnel meestal en ik lak het toch om de dag weer opnieuw. 


Stempel je liever, of doe je nail-art met de losse hand?
Ik heb een stempelset van de action maar helaas werkt het bij mij niet! Zelfs met een stempellak van essence en image plates van ebay erbij nog niet. Nail-art doe ik maar zelden. Ik maak liever een ooglook.Hou je van shimmers en glitters, of liever van een crème finish?
Ik vind alle finishes wel mooi! glitters, liquid sand, metallic, creme of mat, maakt me niet uit!


Voel je je kaal zonder nagellak?
Ja!


Welke nagellak draag je op dit moment?
Een groene kleur van de hema.


Hoeveel lakjes heb je de afgelopen week gekocht?
Eentje, een felroze kleur van essie. Mijn huisgenoot wou nagellak bestellen op ebay en toen heb ik meteen maar een lakje meebesteld!

Ga jij deze tag ook doen?

Mededeling:
Gisteravond is de aid, introductieweek voor nieuwe studenten begonnen in Wageningen. Ik ben zelf mentor van een groepje en ik ben dus de hele week tot donderdag de hort op. Volgende week zaterdag ga ik op vakantie naar Turkije met vrienden. Ik heb redelijk wat artikelen vooruit kunnen schrijven voor deze week maar voor die week erop niet. Er zullen ook wat minder ooglooks en reviews komen op mijn blog maar meer inspiratie en stash artikelen. Ook zal ik helaas geen tijd hebben om te reageren op comments en andere blogs. Als je wilt weten wat ik allemaal uitspook kun je me volgen op instagram!


9 opmerkingen:

 
Images by Freepik