dinsdag 20 augustus 2013

Stash series #4 lipproducten

We zijn alweer aangekomen bij deel 4 van de stash serie, namelijk lipproducten! Ik ben zelf dol op het afwisselen van mijn lipproduct en ik draag vooral veel lipstick. Als ik een natuurlijke look wil kies ik voor lipgloss.

Mijn lippenstiften gebruik ik in een plastic lipstickhouder van ebay waarin 24 stuks passen. Aangezien ik nog 3 vakjes overheb is het makkelijk te concluderen dat ik 21 stuks in mijn bezit heb.

In de achterste rij staan 5 lipsticks van rimmel en daarnaast eentje van lookx die ooit in een beautybox zat. In de rij daaronder 4 lipsticks van catrice, ik heb de kleuren frozen roze, matt about pink, it's a matt world en the nuder the better. Die lipstick ernaast is een mac dupe van ebay. De onderste twee rijen zijn allemaal van de nyx round lipsticks. Reviews kun je hier en hier vinden.

Als ik de houder op z'n zijkant kantel kun je goed de kleuren zien van de lippenstiften aan de onderkant. 

Mijn lipglosjes bewaar ik in een simpel drinkglas.


Aan de linkerkant zie je een lippenbalsem die ik ooit kocht in een 1 euro winkel maar ik zag dat ze hem ook bij de action hadden, deze heb ik standaard in mijn tas. Daarnaast een doorzichtige lipgloss van rimmel en  een lippenbalsem met spf30 van het kruidvat. Rechts van de lippenbalsem zie je de enige lipliner die ik heb, namelijk eentje van essence die ik om eerlijk te zijn nooit gebruik maar het is toch handig om in ieder geval éen lipliner te hebben voor het geval dat. Daar weer naast zie je rimmel vinyl gloss, deze heb ik altijd in mijn tas zitten. De overige lipglossen zijn van NYX. In het midden een mega shine lipgloss, daarnaast 3 extreme lip creams, die vergelijkbaar zijn aan de apocalips laquers want ze zijn supergepigmenteerd als een lipstick. Als laatste nog 3 round lipglosjes.

Binnenkort volgt deel 5 met daarin mijn oogschaduwstash!


10 opmerkingen:

 1. Leuke gedeelte van je stash, zitten mooie producten tussen :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg mooie kleuren! Waar heb je trouwens dat houdertje vandaan?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Door die houder ziet het er echt netjes uit! Leuke stash. x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk om je stash te zien. Erg overzichtelijk ook. Ik moet toch ook maar eens op ebay gaan kijken voor zo'n opbergsysteem haha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hier heb je ook weer een mooie stash, ben benieuwd naar je oogschaduwstash

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik