zaterdag 24 augustus 2013

Stash series #5 oogschaduw

Vandaag is het tijd voor een kijkje in mijn oogschaduw-stash! Oogschaduw is een van mijn favoriete make-upproducten en ik draag het elke dag(tenzij ik het huis niet uitga uiteraard). 


Alles bij elkaar. Zoals je kunt zien heb ik vrij veel palette's in vergelijking tot mono's. Ik gebruik mijn mono's niet vaak, ik pak er veel sneller een palette bij en gebruik palette's ook bij mijn everyday look.


Bovenin zie je het 88 palette, deze heb ik al 3 jaar en er is een tijd geweest dat ik hem amper gebruikte maar sinds ik weer wat meer ooglooks maak gebruik ik hem regelmatig. Ik vind het echt een must-have! Daarnaast zie je een palette van elf met 3 paarse kleuren. De rest van de palette's zijn van sleek en éentje van mua. Ik heb de palette's (van links naar rechts en boven naar beneden): sparkle 2, ultra mattes v2 darks, candy palette, ultra mattes v1 brights, au naturelle palette en mua heaven&earth. Ik ben over al deze palettes heel tevreden en ik zou niet meer zonder ze kunnen.

Mijn mono's. bovenin zie je 3 mono's van essence, de meest linkse is een cream oogschaduw van de ticket to paradise LE de andere 2 gebruik ik niet(meer). Rechts zie je de roll on shimmers van NYX. Ook heb ik 3 mono's van catrice, 2 die vrij nieuw zijn en die met de zwarte verpakking heb ik al heel lang, dit was vroeger zo'n 3 jaar geleden de kleur die ik elke dag droeg. Daaronder een paarsbruinige mono van de etos, daarnaast zie je een minerale oogschaduw van elf en daar weer naast een gouden glitters pigment van ebay. Helemaal onderaan is geen oogschaduw maar een basis voor losse glitters van essence genaamd colour arts eye base. Rechtsonderin zie je mijn ultra pearl mania losse oogschaduw's en glitter mania losse glitterpigmenten van NYX. 


Heb jij juist veel of weinig oogschaduw?

P.S. Ik ben vanaf vandaag een week op vakantie naar Turkije ik kan dus geen comments beantwoorden. Ik heb een aantal artikelen ingepland maar niet elke dag. 

11 opmerkingen:

 1. Leuk om te zien! Dat palette van Sleek en MUA lijken wel erg op elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt er ontzettend veel! Ik vind dat ik nu even genoeg oogschaduw heb (100 marble palette, book of shadows & naked palette van urban decay en nog wat kleinere palettes en losse oogschaduws)... ik moet ook gaan minderen met lippenstift :')

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie stash weer! Die glitters van Nyx zien er prachtig uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi gedeelte van je stash, ik vind echt alle palette zo mooi!!
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heerlijk om al die mooie palettes bij elkaar te zien! Ik vind die kleine pigmentflesjes van Nyx ook wel erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie oogschaduw stash heb je! Vooral de palettes zijn zo mooi met al die verschillende kleuren. Voor iemand die weinig oogschaduw kan gebruiken heb ik eigenlijk best wel veel oogschaduw haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie stash hoor! Ik heb ontzettend veel oogschaduw..ik moet echt eens gaan minderen haha! Palettes vind ik ook geweldig, ik heb veel vaan Sleek en ben er ook erg tevreden mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik had verwacht dat je nog meer zou hebben aangezien je altijd zo veel looks maakt haha! Maarja die palettes doen 't hem natuurlijk! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een mooie stash heb je! :D Ik heb het 120 palette die gebruik ik ook het allerliefst verder nog wat kleie palettes maar idd ook weinig mono's nu je het zegt ;)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik