zaterdag 9 november 2013

Zoeva pigments; terra di sienna, zen & golddiva Review

Als ik bezig ben met het maken van ooglooks maak ik graag gebruik van mooie kleuren oogschaduw, ik heb heel veel oogschaduw maar iets waar ik nog te weinig van heb in mijn stash zijn pigments. Pigments zijn oogschaduws als losse poeder in een doosje, meestal zijn deze goed gepigmenteerd en zien er mooier uit op het oog dan reguliere oogschaduw. Toen ik wou bestellen bij themakeupspot zag ik daar deze mooie pigments van zoeva voor maar 4 euro per stuk dus ik besloot ze uit te proberen!






Ik koos deze 3 kleuren; terra di siena, zen & goldiva.


Zo zien de potjes eruit. Tip: als je deze potjes mee wilt nemen in je tas of in mijn geval mee gaat naar thuisthuis(lees:héle lange treinrit) en je wilt dat de poeder niet eruit komt en dat het een grote bende wordt plak dan een stukje plakband over de gaatjes heen, probleem opgelost!

Laten we gaan kijken naar de swatches!
Zonlicht:


Schaduw:
HOLY shit, de pigmentatie is niet normaal!! Dit is zonder primer of iets.. Beter dan dit gepigmenteerd bestaat gewoon niet. Wat een prachtige intense kleuren. Wel oppassen voor fall-out omdat het een pigment is kunnen er wat korreltjes onder je oog vallen. 

Ik heb het pigment goldiva in deze look op het ooglid gebruikt:

Ik kan niet wachten om de andere kleuren ook uit te proberen!

Gebruiken jullie ook wel eens pigments?


15 opmerkingen:

  1. Wauw. Prachtige pigment!! Ben benieuwd naar de andere looks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, mooie kleuren! De pigmentatie ziet er heel goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauwie wat een pigment bommetjes! Ik heb zelf wel kwasten van Zoeva maar eigenlijk geen oogschaduw ofzo. Ik bestel ook altokd bij TMS dus ik zal volgende keer denk ik wel zo'n pigmentbommetje er bij bestellen :) Fijne review!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wauw prachtige pigments! geweldige ooglook heb je ermee gemaakt. Ik gebruik pigmenten niet zo vaak omdat ze zo'n rotzooi maken hihi

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt prachtige kleuren! Ik zou die groene wel willen proberen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat zijn ze ontzettend mooi! Ook de pigmentatie ziet er geweldig uit en dat voor 4 euro. Ik gebruik zelf eigenlijk nooit pigmenten, maar ik heb er wel een aantal die ik toch eens uit wil proberen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat zijn ze suuuuper mooi gepigmenteerd! Die look die je gemaakt hebt is echt heel erg mooi en je hebt supermooie ogen! :) X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. oehh, oh my god. wat een pigmentatie!!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik