maandag 28 april 2014

Shoplog primark almere april 2014

Gisteren was ik naar de primark in almere geweest. Het was er echt megadruk! Ik ging pas in de middag en kon helaas weinig leuke kleding meer vinden in mijn maat, er hingen bijna alleen nog maar hele kleine en grote maten, toch heb ik nog een paar dingen gekocht.





Ik kocht beige sandalen, een kort broekje, een witte blouse, witte sokjes, een bh-string set(ik heb echt een bh verslaving haha, de string heb ik in de was en staat niet op de foto, als je ondergoed koopt in een winkel was het dan eerst! je weet nooit wie er met z'n vieze vingers aan heeft gezeten), watjes, scrubhandschoentjes en gezichtsdoekjes. Ik heb best weinig gekocht voor mijn doen, ik was maar 53 euro kwijt in totaal.


Ook heb ik nog een paar dingen gekocht bij het kruidvat op koningsdag die ik er even bij heb gelegd. Ik kocht een essence lipstick in coral calling, ik ben gek op de essence lipsticks en deze kleur had ik nog niet. Ook kocht ik de all about matt oil free makeup, dit is een soort foundation. Verder nog een behandelingsolie met tea trea omdat ik de laatste tijd veel last heb van puistjes sinds ik geen pil meer slik. De nachtcreme met tea trea olie heb ik al en vind ik best fijn, ik ben benieuwd of dit werkt.

Hebben jullie nog geshopt dit weekend?

14 opmerkingen:

  1. Wat een ontzettend leuke sandaaltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Die sandaaltjes zien er mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke, zomerse sandaaltjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldige items heb je gekocht <3

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke aankopen heb je gedaan en jeej de primark heeft echt gigantisch veel leuke bh's haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke aankopen! Ben benieuwd naar de essencce all about matt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt leuke aankoopjes gedaan. Je short en je bh vind ik onwijs leuk. En die soort van foundation heb ik ook, fijn product is het. liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wauw die bh is prachtig en dat shortje is ook heel leuk liefs x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke aankopen, vooral die sansalen en shorts :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik