zaterdag 3 mei 2014

5x Inspirerende lente outfits

Vandaag heb ik weer een inspiratie artikel met dit keer kleding van zalando! De lente is alweer een tijdje bezig ik ben zelf ook weer flink aan het kleding shoppen gegaan zoals jullie wel hebben gemerkt aan de shoplogs. Ik hou meer van beauty dan van fashion maar alsnog vind ik het leuk om mooie kledingcombinatie's te verzinnen en ik heb zeker geen saaie stijl. Ik hou van kleurrijke, vrouwelijke outfits die ook een beetje stoer en sexy zijn. Ook ben ik de laatste tijd weer helemaal into de jurkjes en rokjes. Laten we gaan kijken naar wat combinaties.

De eerste outfit is deze prachtige mintblauwe jurk die mooie zweverig is. Omdat de jurk al best opvalt heb ik hem gecombineerd met lichtbruine leren jas en mooie hakken. Een mooie neutrale ooglook met goud en lekker opvallende wimpers en een lichtroze lipgloss maken de look compleet.

De tweede look is leuk voor s'avonds en heeft weer dezelfde jurk maar dan in het zwart. Ik zie deze outfits al voor me op vakantie op de boulevard. Mooie smokey eyes complimenteren de jurk. Zwarte sandalen en een bruine tas erbij en ook een mooie rosegouden horloge als accessoire.

De derde look is er eentje met een opvallende broek met bloementprint, meestal vind ik broeken een beetje saai maar deze broek is dat zeker niet. Een lichtroze wijdvallende top en wit vestje leiden de aandacht niet af van de broek. Met roze tinten oogschaduw en bruine sandaaltjes is de look af. 

Ook zag ik op zalando deze mooie maxi bloemenjurk. Ben je dol op nail-art dan staat deze bloemen nail art er mooi bij. Wedges geven je lengte wat mooi staat bij deze lange jurk maar lopen niet oncomfortabel. Ga voor een naturelle makeup look en een simpele witte tas.


Ook zag ik op zalando nog een heleboel andere leuke broeken en ook nog mooie leren jackets. Ik ben zelf in het bezit van 3 korte leren jackets en de zwarte heb ik al meer dan 2 jaar en is nog steeds een favoriet want het staat mooi bij elke outfit. Deze witte variant vond ik er ook heel mooi uitzien. Wat ook een leuk idee is, is om je nagellak te matchen bij je broek. Bijvoorbeeld mintkleuren zijn nog steeds hot en daar ben ik blij om!

Welke outfit zou jij wel in je kast willen hebben?



11 opmerkingen:

  1. Wat heb je dat leuk gecombineerd met de make up looks erbij! Krijg gelijk zin om te gaan shoppen voor een outfit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt mooie outfits samengesteld!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind eigenlijk alle outfits die je hebt samengesteld heel erg leuk. Ik krijg al gelijk zin in de zomer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Allemaal super outfits en erg leuk dat je er een make-up look bij hebt gedaan! Ik ben echt van de zwarte/donkere outfits en de maxi dress..ik kan niet wachten om een aan te doen met mooi weer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke outfits! Vooral de derde is mijn favoriet, want vind die broek met de bloemenprint zo leuk en de top staat er goed bij. De broeken van de laatste foto vind ik ook allemaal erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Erg leuke outfits! :) Ik ben zelf dol op pastel kleuren, dus de mintgroene is mijn favoriet! ;)

    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind ze allemaal erg leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar outfit 2!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik