zaterdag 13 juni 2015

Eyes Lips Face (E.L.F.) Long-lasting lustrous eyeshadow review

Laatst zagen jullie al een look waarin ik vooral Eyeslipsface producten had gebruikt. Zoals beloofd heb ik ook de reviews van de producten. Om te beginnen deze long-lustrous eyeshadows, dit zijn een creme/mouse achtige oogschaduw's in een potje. Deze zijn van de studio lijn. 


Ik koos 3 kleuren uit; toast, festivity en soiree. Soirée is een mooie roze kleur met een paarse ondertoon en lekker shimmery.

Toast is een prachtige gouden kleur.

Festivity is een mooie donkere paarse kleur. 

 Swatches in de schaduw:

In het zonlicht:
De pigmentatie is echt top! En de shimmer is echt prachtig, het ziet er uit als een luxeproduct en niet als een goedkoop merk.

Hier een ooglook die ik maakte met alleen de 3 kleuren. Het was wel lastig om een look te maken want je kunt het product alleen aanbrengen met je vingers! Met een kwast krijg je onmogelijk product op je kwast, dat blijft gewoon niet plakken. Ook blenden wil niet. Ik heb deze look dus alleen met mijn vingers aanbracht. Daarom is het wel lastig om mooi te blenden. Wel creasde de oogschaduws niet, ondanks dat ze een vettige/dikke mousachtige substantie hebben dus daar ben ik erg blij mee, want met mijn redelijk vettige oogleden blijven dit soort producten normaal gesproken niet lang zitten, de long-lasting claim is dus wel waar!

Hier een look waarbij ik eerst poeder oogschaduw's heb aangebracht en hieroverheen ben gegaan met de long-lasting loustrous eyeshadow's. Gebruik wel een oogschaduw eronder in ongeveer dezelfde kleur. Je ziet dat je een prachtige shimmer krijgt en het ziet er een stuk beter uit.

Hebben jullie de long-lasting lustrous eyeshadow's al geprobeerd?

4 opmerkingen:

  1. Ze zijn allemaal prachtig <3 Ik heb er ook twee, echt top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow heel mooi! Ik vind dat je er nog een prachtige look mee hebt kunnen maken! Dat zou zelfs met een kwast lastig worden voor mij haha!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik