zaterdag 12 maart 2016

NYX gel liner&smudger review +looks

Een paar weken geleden ontving ik een leuk pakket van NYX. Daarin zaten ook deze twee gel liners&smudgers. Ik moet zeggen dat ik zelf bijna nooit gel liners gebruik. Meestal ga ik toch voor een liquid liner omdat het zo lekker snel is. Maar voor mijn instagram gebruik ik wel eens een gelliner, ik vind het er wel mooier uitzien. Van NYX ontving ik twee kleuren; zwart en blauw en beide heb ik getest!


Swatches. Zoals je ziet is er niks mis met de pigmentatie! Ook zijn ze lekker romig.


Ik maakte deze look met de blauwe eyeliner. De lijn is niet zo mooi egaal geworden als ik had gehoopt maar dat kwam ook omdat ik een aantal keren over hetzelfde stuk ging en niet over de andere stuk.. Maar met de pigmentatie is niks mis! Als je je afvraagt hoe ik die lijn zo strak heb gekregen daar heb ik plakband voor gebruikt :)


De zwarte eyeliner heb ik gebruikt in de bovenstaande looks. Hij brengt goed aan en is goed gepimenteerd. Je kunt hier ook een mooie smudged liner mee maken want het duurt even voordat hij droog is. Daarom zou je hem dus ook als ' smudger' kunnen gebruiken; dus als basis of voor een smokey liner. Ik ben heel benieuwd hoe hij als basis is, ik heb geen zwarte basis dus dat ga ik zeker eens proberen!

Wat mij betreft hele fijne eyeliner en zeker het proberen waard! 

Gebruiken jullie vaak gelliner?


1 opmerking:

 
Images by Freepik