woensdag 16 maart 2016

NYX soft matte lipcreams review & swatches

Vandaag alweer bijna de laatste review van het pakketje met de NYX producten die ik had ontvangen. En tevens ook de leukste review denk ik :) Ik laat namelijk de soft matte lipcreams zien! Deze zijn best populair, al helemaal nu met de liquid lipstick trend.

De kleuren die ik ontving zijn; zurich, london, antwerp, stockholm & san paulo.


Swatches. Goede pigmentatie al met een veeg. De structuur is wat 'velvety', niet echt glanzend maar ook niet compleet mat; zoals bijvoorbeeld de sleek birthday suit.

Hier zie je van van boven naar beneden; london, stockholm, zurich, antwerp en san paulo.
London is een bruine nude kleur met een peachy ondertoon. Stockholm is een lichtroze met een hint naar oudroze kleur die heel draagbaar is; en mijn favoriet. Zurich is een barbieroze kleur die heel mooi is voor de lente. Antwerp is echt een felroze en zeer opvallend kleurtje. Tot slot san paulo; een wat donkerdere roze die alsnog wel opvalt met een paarse ondertoon.

Wat mij opvalt is dat de lip creams na een uurtje ofzo wel steeds matter en droger beginnen aan te voelen. Maar dan nog vind ik hem een stuk comfortabeler dan de meeste liquid lipsticks.  Meestal breng ik dan wat vaseline aan. Wel blijft hij erg goed zitten!

Welke kleur is jou favoriet?


4 opmerkingen:

 
Images by Freepik