woensdag 2 januari 2013

Aankoopjes action/kruidvat/hema



Vandaag ging ik eventjes naar de stad voor een nieuwe agenda. Ik kocht een grijze agenda bij de hema voor 4,50. Ik heb al jaren agenda's van de hema en ben hier heel tevreden mee. Verder kocht ik bij de action een bodybutter  die naar kokosnoot ruikt van het merk inecto. Ik gebruik wel vaker producten van deze lijn en ik ben zeker een fan, ik ben dol op kokosnoot. Verder kocht ik de dove summer glow en dove color care shampoo en nog een grote spiegel. Bij de kruidvat kocht ik de essence liquid ink eyeliner, nagellakje van catrice in de kleur 'natural is calling' en de made to stay highlighter pen. Dit is de eerst highlighter die ik heb gekocht dus ik ben heel benieuwd! 

Verder heb ik nog een klein vraagje, weet iemand een goede budget concealer? Dan neem ik die de volgende keer ook mee :)

2 opmerkingen:

  1. De Essence all day 16h concealer is volgens mij wel een goede budget concealer. (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En de catrice concealer. Ik weet de naam even niet meer, maar hij zit in een totaal zilveren verpakking en je moet aan de achterkant draaien om er meer uit te krijgen! Geen idee hoe die heette, (hij is nu op helaas) maar die was echt heel fijn! Hij was trouwens vloeibaar.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik