maandag 7 januari 2013

Mijn favoriete beautyguru's

Een paar jaar geleden kwam ik in aanraking met de beautyguru's op youtube. Vandaag deel ik mijn favoriete beautyguru's. Velen zullen jullie waarschijnlijk al kennen maar sommigen misschien nog niet.


MissChievous
MissChievous kan heel mooie arabische en aparte looks maken.



Beautygloss
Mascha haar blog volg ik al jaren, volgens mij is het de eerste beautyblog die ik ben begonnen te lezen. Ze upload ook veel filmpjes op youtube dus ze is wat mij betreft ook zeker een youtubeguru.



NikkieTutorials
Nikkietutorials volg ik al een tijdje en het is leuk om te zien hoe ze steeds beter word. Ze is ook heel geweldig goed in contouren en highlighten. Echt ik ben jaloers op haar skills.



VeraCamilla
VeraCamilla is een leuke meid en praat tegen de camera alsof je met je beste vriendin aan het kletsen bent. Ze heeft op haar blog ook altijd hele mooie foto's en swatches.




pixiwoo
De dames van pixiwoo kunnen zijn wat mij betreft het allerbeste. Ze zijn heel veelzijdig in hun looks en er is voor ieder wat wils te vinden.



dope2111
Promise Phan, familie van een andere bekende youtuber michelle phan, kan zich geweldig goed omtoveren tot elke celebrity.



cutepolish
Als je dol bent op nail-art raad ik je zeker aan om even op cutepolish te kijken. Ze heeft echt elke soort van nail-design gemaakt die je maar kunt bedenken!

Andere youtubers die ik volg zijn, JulieG, jessicaharlow, shaanxo, SMLxO, maar deze vind ik niet zo goed als degene die ik hierboven heb genoemd.


Zijn er nog fantastische beautyguru's die ik perse moet zien? Laat een reactie achter!

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien waar je naar kijkt!
    Ik kijk zelf eigenlijk alleen naar Nikkie en Laurenbueatyy. En voor de rest klik ik wel eens op wat anderen (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk en handig artikel! Ik volg vooral Mascha van Beautygloss, maar fijn om ook anderen leren te kennen en je mening te horen. Liefs, Laura

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik