donderdag 18 april 2013

EOTD: black smokey eyes with a touch of gold

Vorige week ging ik op stap en dat is voor mij altijd een mooie kans om een smokey eyes te maken. Ik ging voor een zwarte smokey eyes, maar omdat ik het niet aleen helemaal zwart wou hebben, voegde ik goud toe aan de look in de binnenste ooghoeken. Voor deze look heb ik gebruikt: plakband, sleek sparkle 2 palette, nyx eyeshadow base, nyx jumbo pencils in wit(milk) en zwart(black bean), en nyx candy glitter liner in goud. Ook heb ik nepwimpers van ebay gebruikt(hele natuurlijke die niet zo opvallen).

Sorry voor mijn glimmende hoofd, de foto's zijn s'avonds gemaakt met flitser en ik had hier nog geen foundation opgedaan.
Ik weet nog niet zo goed wat ik nou van de combinatie moet vinden, ik denk dat ik zwart met zilver, zoals bij de laatste smokey eyes die ik maakte toch wel mooier vind!

 Zouden jullie zo'n heftige look dragen?19 opmerkingen:

 1. Ik vind het best nogal mooi eigenlijk. Zelf draag ik goud vooral graag bij hele donkere bruine smokey eyes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh ja dat is ook een goed idee inderdaad, want dan is de overgang van bruin naar goud wel wat makkelijker te maken en de kleuren passen ook wel goed bij elkaar :)

   Verwijderen
 2. Wow echt supergaaf vind ik hem hoor! De zilvere variant vind ik zelf ook iets mooier, maar deze is zeker niet verkeerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In één woord: prachtig!! Mooie combi van kleuren en dat goud is lekker opvallen :-) Inderdaad een mooie ooglook voor een stapavond! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het mooi! Misschien zou ik zelf, net als Amy zegt, goud iets eerder combineren met donkerbruin en zilver iets eerder met zwart, maar alsnog vind ik dit effect ook super! Je maakt echt hele mooie ooglooks!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, dat vind ik ook het leukste om te doen!

   Verwijderen
 5. Voor een feestje zie ik het mij zeker dragen. Prachtig gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gedaan, ik zou het zeker dragen voor een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi gedaan! Als ik smokey eyes maak ziet het er eerder uit alsof ik een blauw oog heb haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Waw! Mooi gedaan en wat een goede pigmentatie. Ik zou zo'n felle make-up look zelf niet dragen, helaas... Zelfs niet voor feestjes of dergeljke maar wel chapeau voor mensen die het durven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik