maandag 29 april 2013

EOTD: purple/brown daily look

Een paar jaar geleden op de middelbare school had ik een periode dat ik bijna elke dag paarse oogschaduw droeg. Inmiddels ben ik overgestapt op een meer bruine en nude looks voor overdag maar toch vind ik paars nog steeds een prachtige kleur voor oogschaduw, vooral bij groene ogen. Ik pakte mijn favoriete paarse oogschaduw erbij:  dark lilac, een oogschaduw mono van catrice van de oude collectie van 2009 gok ik. Normaal gesproken doe ik oude oogschaduw weg maar ik vind de kleur echt te mooi en desondanks de pan die ik heb geraakt kan ik hem nog best wel gebruiken. Kijk mee naar de look!Ik wou geen standaard paarse look maken maar een die wat meer geschikt is voor overdag, daarom heb ik bruin toegevoegd en goud in de ooghoek.

Wat vinden jullie van paarse oogschaduw?

20 opmerkingen:

 1. Supermooie look dit! Ik draag bijna nooit paars omdat ik niet goed weet hoe ik het moet combineren maar dit vind ik echt leuk én draagbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige combinatie tussen deze bruin en paars, staat je echt super! :D Hele mooie looks maak je altijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige look heb je weer gemaakt, de combinatie met paars vind ik erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat paarse maakt je ogen nog mooier :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Supermooi! Ik weet nooit hoe ik overweg moet met makeup haha. However ik heb ook vaak wel iets paars want heb ook groene ogen, vind dat een mooie combi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige ooglook. Wauw! hoe krijg jij dat het zwartje randje onder zo mooi kan blijven zitten? XX

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een prachtige ooglook! De paarse kleur zorgt er echt voor dat je groene ogen eruit springen! Hoe krijg jij je ooglooks altijd zo mooi op foto eigenlijk?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, en ja paars is tegenovergesteld aan groen dus daarom knalt het zo mooi haha :) En wat betreft het foto's maken: ik maak altijd foto's voor mijn raam voor het beste licht en ik maak ze vaak van verderaf en dan knip ik ze bij. Ook maak ik vrij veel foto's zodat ik weet dat er wel een paar goede bij zitten, ik maak soms wel 30 foto's van een ooglook en dan kies ik de besten eruit :) Hopelijk heb je er iets aan!

   Verwijderen
 8. Wauw, heel erg mooi gedaan! Ik vind de combi met paars erg leuk gekozen. En wat een mooie foto's ook :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de paarse kleur heel erg mooi bij je groene ogen! Ik heb zelf bruine ogen en vind paars er goed bij staan maar leuk om te zien dat bij jou het groen er nu echt uitspringt! Vind de combinatie met bruin ook erg geslaagd Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw dankjewel! Bruine ogen zijn trouwens ook wel leuk om te hebben trouwens want dan kun je echt alles hebben, bij mij staan hele koele kleuren niet zo mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik draag het bijna nooit, maar jou staat het zeker mooi! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik draag af en toe wel eens een beetje paars op mijn ogen. Je hebt echt een prachtige look gemaakt en de kleuren passen super goed bij elkaar. Ik vind dat de look je ogen heel mooi doet uitkomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een woord PRACHTIG omg wat heb jij talent zeg! ik follow je nu op bloglovin! follow back?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje, en ja ik volg je nu terug jou blog is ook leuk! xx

   Verwijderen
 14. Wauw, wat heb jij prachtige ogen zeg! Echt, stunning! En de look is ook prachtig! (:

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik