zondag 25 augustus 2013

Shoplogje kruidvat, hema & DA

Vrijdagmiddag ging ik eventjes de stad in om een paar dingen te halen. Toen zag ik overal kortingsacties en heb ik daar maar even gebruik van gemaakt!

Alles bij elkaar.

Bij de hema hadden ze een kortingsactie waarbij je 2+1 gratis was op alle verzorgingsproducten. Mijn nachtcreme en reinigingsmelk was op aan het gaan dus ik nam een nieuwe mee. Ook kocht ik een tonic om het uit te proberen, sinds kort heb ik besloten meer aan gezichtsverzorging te doen, ik had van neutral en een gezichtsreiniger gekocht maar ik had nog geen tonic.

Bij het kruidvat was een actie 1+1 gratis op syoss haarverzorging en styling. Ik moest een nieuwe shampoo hebben dus ik nam deze mee, hopelijk is hij fijn. Ook nam ik een reserve droogshampoo mee.

Ook kocht ik bij het kruivat wat dingen van catrice, een puntenslijper omdat die van de action voor geen meter werkt en ik moet echt mijn jumbo pencils scherp maken. Ook nam ik de camouflage cream concealer mee in de lichte kleur ivory, hopelijk is het de juiste kleur. Als laatste nog twee mooie glitter topcoats mee, een gouden en een roze.

Ook kocht ik van essence de all about matt compact poeder. Mijn rimmel stay matte poeder is bijna op dus ik had echt een nieuwe nodig en hopelijk is het een goede vervanger!

Als laatste kocht ik nog twee deo's van rexona bij de DA waar een 1+1 gratis actie was op deo's van rexona. Ik heb alleen een roller maar ik mis toch een spuitdeo voor onderweg of na het sporten.

Wat hebben jullie voor het laatst geshopt?

11 opmerkingen:

  1. Leuke shoplog! Die lakjes van Catrice zijn geweldig :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen. Je hebt echt een goede keus gemaakt door die Essence poeder te kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankoopjes ! De concealer van catrice en de poeder van essence zijn echt fijne producten !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne shoplog! altijd leuk zo'n 1+1 gratis actie! de haarproducten van Syoss zijn zooo fijn! gebruik ze ook altijd! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De glitter topcoats van Catrice zijn heel mooi ; wauw!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijne spulletjes! :D Wist niet dat hema verzorgingsproducten fijn waren.
    Over de action puntenslijper: Vond hem ook eerst voor geen meter werken, maar als je 'normale' potloodjes (dus geen jumbo pencil) in het grote gat stopt werkt hij prima! Maar voor grotere potloden heb je dus een andere nodig ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die catrice glitters lijken me echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hele leuke aankopen! De lakjes van Catrice vind ik beide heel erg mooi. Ik ben ook wel heel benieuwd naar de producten van de Hema.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke shoplog! Die topcoats moet ik zelf ook nog even kopen. x

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie items gescoord! Fijn ook als er korting bij zit. ^_^

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik