zondag 18 augustus 2013

Stash series #3 overige gezichtsproducten (foundation,bb cream, bronzer, primer, poeder, concealer)

Vandaag is het weer tijd voor een kijkje in mijn stash, namelijk de overige gezichtsproducten. Blushes en highlighters heb ik in het vorige deel al laten zien en nu laat ik de overige producten zien die ik op mijn gezicht gebruik.


Linksbovenin zie je een concealer van nyx, helaas is hij nu te licht voor mij in de zomer. Rechts daarvan zie je het concealer palette, echt een aanrader! Super gepigmenteerd en je hebt alle kleuren. In de rij daaronder zie je twee bb creams, eentje van garnier en eentje van 37.2. Die van garnier is te donker en die van 37.2 te licht dus als ik bb cream gebruik mix ik de twee samen. Rechts daarvan zie je mijn geliefde revlon colorstay foundation die ik heel regelmatig gebruik. Rechts daarvan een tester van een bourjois foundation die te donker is maar ik bewaar voor als ik terug kom van vakantie. Onder de tester zie je de prime and fine primer van catrice, een erg fijn product die ik er de laatste tijd weer vaker bijpak. In de onderste rij zie je 2 bronzers, eentje van de hema die ik niet meer gebruik, en eentje van nyx die ik juist bijna elke dag gebruik. Als laatste de rimmel stay matte pressed powder(check die panporn) ik koop deze poeder steeds opnieuw omdat hij zo fijn is.

Binnenkort volgt deel 4 met daarin mijn lipproducten!

11 opmerkingen:

  1. dat concealer palette lijkt me wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie stash! Ik vind de pallet leuk! Zitten goeie kleuren in.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die Revlon foundation vind ik echt mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hele mooie stash! Zo'n concealer palette lijkt mij ook heel handig met alle verschillende kleuren erin.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk artikel. Heb net gekeken en helaas is het concealer palette niet meer te koop. Weet je toevallig een andere verkoper? De foundation van Revlon lijkt me erg fijn. Die van Bourjous heb ik zelf ook, erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. alweer een mooie stash. concealer pallet ziet er heel fijn uit

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een toffe concealer palette.. dat lijkt me wel heel interessant. Gebruik je alle kleuren, creer je verschillende 'kleuren' concealer.. wat doe je er precies mee?

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik