maandag 8 april 2013

Anastasia Eye Light Matte Camille Review


Vandaag een review over de eye light matte van Anastasia. Anastasia is een heel bekend merk op het gebied van de wenkbrauwen dus ik was heel benieuwd. 


De 'eye light matte' is een highlighter die je onder je wenkbrauwen aanbrengt. Het potloodje komt geleverd in een doosje, wat ik altijd wel leuk vind persoonlijk. Ook zit er een doorzichtige dop wat heel handig is, en stukken mooier dan een lelijke zwarte dop. De algehele indruk over de verpakking is heel goed, ik vind het er chique uitzien.



 Op naar de swatch!


Het is lastig te zien aangezien mijn handen niet veel van kleur verschillen met het potlood. Het potlood is romig en goed gepigmenteerd dus dat is een plus. Maar de kleur is denk ik te donker voor onder mijn wenkbrauwen, ik gebruik zelf vaak wit oogpotlood onder mijn wenkbrauwen dus ik ben benieuwd of dit staat!


Ik was bang dat de kleur te donker zou zijn maar hij lijkt eigenlijk heel erg op mijn eigen huidskleur.

(Ik moet echt weer eens epileren zie ik nu haha, en sorry dat mijn oog een beetje vies is, ik zag het pas nadat ik de foto's had gemaakt, ik was hier nog niet zo lang van bed en had het wel schoongemaakt maar niet goed genoeg blijkbaar)


Nadat ik het product heb vervaagd met mijn vingers. Het is bijna niet terug te zien jammer genoeg. De kleur is echt gelijk aan mijn huidskleur op dit moment. De highlighter is prima als je een highlighter wilt die heel subtiel is. Persoonlijk gebruik ik liever een highlighter die wat meer opvalt(ik gebruik normaal gesproken dan ook wit). Misschien in de zomer als ik wat meer gebruind ben dat hij dan meer geschikt is.

Conclusie: helaas voor mij niet opvallend genoeg waardoor het highlighter effect bijna niet te zien is, desondanks dat is het potlood zelf wel fijn, hij is romig, gepigmenteerd en met een mooie verpakking.

Anastasia make-up kun je online kopen. Klik op link om naar de site te gaan.


Dit product heb ik toegestuurd gekregen om te reviewen

9 opmerkingen:

  1. ik heb 'm ook maar ook bij mij is het niet opvallend genoeg.. hij is zelfs veel te donker voor mijn bleke huid XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm, de kleur is niet zo goed te zien...Jammer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat gebruik jij voor je wenkbrouwen?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik vind hem best mooi, maar gebruik zelf de Catrice camouflage cream, die is een stuk goedkoper :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. jammer dat ie niet opvallend genoeg is, je wenkbrauwen zien er wel mooi strak uit zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jammer dat het zo slecht te zien is..

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jammer dat hij als highlighter niet werkt, maar hij is wel perfect om je wenkbrauwen te 'perfectioneren' en strak te maken denk ik!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hmm, deze sla ik over. Wel fijne review :).

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik