zondag 14 april 2013

Ebay arrivals: jurkjes, armbanden + enkellaarzen van sammydress

De laatste tijd zijn er weer eeen heleboel pakketjes binnengekomen, waarvan het grootste deel van ebay komt. Vandaag laat ik al mijn nieuwe aanwinsten zien!
Als eerste dit kanten jurkje die ik alweer een tijdje geleden bestelde bij een engelse verkoper. Hij past me goed en ik heb hem ook al aangehad, ben er zeker blij mee.




Ook kwamen deze armbanden binnen. Ik vind ze echt heel gaaf!

Ook kwam dit jurkje binnen. Helaas was het een andere kleur dan ik had gehoopt, ik dacht namelijk dat hij lichtroze zou zijn. Verder is het een prachtig jurkje! mijn zusje heeft hem overgenomen(die staat hier ook op de foto) want ik heb laatst zelf al bij de primark een soortgelijk jurkje gekocht in dezelfde kleur.



Ook deze armband kwam binnen. Helaas vind ik de kleur toch niet zo heel mooi. Het is nogal nep-goud, beetje naar het oranje toe.


Ook deze schoenen kwamen binnen die ik had besteld op sammydress.com, dit is een site die een beetje dezelfde spullen verkoopt als ebay. Ik ben echt al eeuwen op zoek naar de perfecte enkellaarzen en ik heb ze eindelijk gevonden! Ze zitten perfect en lopen ook lekker, ben er heel blij mee!

Op de achtergrond trouwens zie je links de kwasten liggen die ik ook binnenkreeg van ebay. Dit zijn dupes van de real techniques kwasten, waar donderdag een apart artikel over verschijnt.

Ook moet ik nog een beige horloge en een set van 10 paar nepwimpers binnenkrijgen, ik weet niet of er een artikel over komt dus bij deze de links.

Ook ging ik gisteren naar de ikea en daar heb ik een paar dingetjes gekregen van mijn moeder die ik nog even wil laten zien:

Een geurkaars in appel kaneel geur, een glas waar ik mijn smoothies uit kan drinken(die drink ik nu uit colaglazen of thee glazen) en een schattige theemok.

Hebben jullie nog leuke dingen besteld de afgelopen tijd?

14 opmerkingen:

  1. Dat jurkje is leuk!
    Ik heb eigenlijk nog nooit iets online besteld. Als ik daar aan ga beginnen dan gaat het niet goed komen denk ik haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha klopt, als je er eenmaal aan begint kun je niet meer stoppen!

      Verwijderen
  2. Die armbanden zijn echt super nice. Ik houd van Ebay!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn die jurkjes allebei leuk zeg! Pretty <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. leuke spulletjes heb je geshopt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Jij hebt ook leuke spulletjes binnen. Die armbanden vind ik heel mooi en die schoenen..!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super leuke aankopen! Vooral het jurkje en de armbanden vind ik echt heel leuk! Wel jammer dat het jurkje niet helemaal in de kleur was die je had verwacht.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke aankoopjes zeg, vooral de schoenen zijn echt geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wow die schoenen zijn echt supervet!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik