vrijdag 26 april 2013

NYX Haul Review Series Overzicht

Begin maart deed ik een enorme bestelling van NYX producten op ebay. Sindsdien hebben jullie vele reviews kunnen lezen. Het leek mij wel handig om alle reviews in een overzichtelijk artikel te hebben. En ook een conclusie te geven over welke producten nou echt aanraders zijn en welke niet. Laten we beginnen bij het overzicht. Klik op de link onder de foto om naar het desbetreffende artikel te gaan.













Blushes

Candy glitter liner



Eyeshadow base & HD photogenic concealer

De enige 2 producten waar ik geen review over heb geschreven zijn de wimperlijm en de setting spray. De wimperlijm heb ik getest en werkt goed, alleen is hij wat waterig en komt er al snel te veel uit de verpakking.
De setting spray is fijn en pak ik er tegenwoordig bij als ik uitga zodat ik weet dat mijn make-up ook blijft zitten als ik ga zweten/ bier over me heen krijg etc. Ik vergeet alleen foto's te maken want als ik terug kom van het stappen is het laatste waar ik aan denk foto's maken van m'n gezicht haha.

reviews die ik afgelopen zomer al schreef;

Ultra pearl mania & glitter mania pigments

Welke producten raad ik aan?
Als eerste de lippenstiften en de bronzer. De lippenstiften zijn erg goedkoop en de kwaliteit is goed. De bronzer is ook prachtig en ik kan niet meer zonder. De blushes zijn ook fijn en de slide on oogpotloden ook. De jumbo pencils zijn ook fijn om te hebben maar geen 'must', ik pak ze er heel af en toe bij. De glitter pigments en glitter eyeliner zijn heel leuk om een feestelijke look te maken. De Xtreme lip creams zijn fijn als je een goedkopere versie van de rimmel apocalips laquers wilt proberen.  De mega shine lipgloss raad ik aan vanwege de heerlijke geur haha :)

Welke producten raad ik niet aan?
De eyeshadow base als je hem van plan bent als oogschaduwbasis te gebruiken en ook het wenkbrauwpotlood raad ik niet aan. De concealer is prima maar je kunt net zo goed catrice of essence kopen.

Welke producten van NYX raad jij aan of zou je willen hebben, of juist niet?

12 opmerkingen:

  1. Leuk overzicht :-) De Round Lipsticks lijken me heel fijn :-) Sowieso mooie kleurtjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik weet nog dat ik vroeger altijd het jumbo eye pencil in milk wou en een aantal round lipsticks. nu zijn we al een paar jaar verder en is het wat vervlogen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handige tips. Ik heb 1 product van NYX en ben daar zeer tevreden over

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat leuk zeg! Mooi, zoveel NYX producten. Ik zou nog graag een aantal producten van NYX willen uitproberen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik wil nu eigenlijk ook weer eens een NYX bestelling doen. Heb 1 jumbo pencil in een soort antraciet/donker grijs en 3 van die mineral eyeshadow in die kleine potjes. Ik moet zeggen, die jumbo pencil gaat (als het erg warm is buiten ofzo) stempelen en ik gebruik ervoor dus ook altijd een paintpot van MAC en dan ga ik hier een klein beetje van aan brengen, blend het uit en ga er altijd nog met een ander oogschaduw erover. Dus inderdaad ook om meer kleurintensiteit te geven aan het kleur die ik erbovenop aanbreng.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Aaah NYX, echt een tof merk. Mooie producten heb je!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow wat veel!! de lipstick ziet er wel mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. wat een geweldige stash <3 ik vind de lipsticks ook fijn maar ze waren echt heel snel gesmolten o_O

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat leuk dat je ze even op een rijtje zet! Ik had er een paar gemist!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die jumbo pencils wil ik ook nog steeds graag kopen! Handig dat ze hier allemaal op een rijtje staan

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik