vrijdag 19 april 2013

NYX HD photogenic concealer 'light' en eyeshadow base 'white' Review

Vandaag een dubbele review. Ik vond beide producten die ik vandaag review niet bijzonder genoeg voor een eigen artikel.

Als eerst de HD Photogenic concealer. Ik had toen ik mijn NYX bestelling deed een nieuwe concealer nodig, ik had namelijk alleen een concealer palette van ebay, die heel fijn is maar nogal onhandig om er elke keer bij te pakken en ook ivm het reizen is het  palette niet handig. Deze concealer is klein en neemt een stuk minder ruimte in. Uiteraard heb ik foto's gemaakt van het resultaat.


Before (let trouwens niet op mijn wenkbrauwen, toen ik deze foto's maakte testte ik ook een wenkbrauwpotlood uit wat niet de juiste kleur bleek te zijn)


En na. Zoals je ziet doet de concealer prima zijn werk. Ik bestelde trouwens de kleur Light, cw03, er zijn nog lichtere kleuren zelfs, maar deze is licht genoeg, bijna te licht zelfs. De concealer heeft een rozige ondertoon, terwijl ik zelf een gele ondertoon heb, maar toch kan ik hem nog wel hebben. Ik denk dat de rozige ondertoon helpt tegen wallen, aangezien je ook roze concealer kan gebruiken tegen wallen. Verder smeert de concealer fijn uit. En ik gebruik hem sinds ik hem heb elke dag en hij is prima, maar ik weet niet of ik hem opnieuw zou kopen, want ik ben niet 'blown away' ofzo. Ik heb ook het concealer palette van ebay zoals ik al zei en die vond ik toch beter gepigmenteerd en romiger. Toch is deze voor everyday goed genoeg.

Conclusie: prima concealer maar verder niet heel bijzonder





Dan nu over naar de oogschaduwbasis. Ik bestelde de kleur wit. Mijn vorige oogschaduwbasis, de essence I love stage eyeshadow base was opgeraakt dus ik had echt een nieuwe nodig. Ik heb sinds ik de oogschaduwbasis heb hem elke keer gebruikt en ik vind hem matig. De pigmentatie is goed en door de witte kleur zie je felle kleuren extra goed als je die aanbrengt dus daar hij is handig voor. Qua werking vind ik niet zo goed. Ik heb toch wel last van creasen met deze oogschaduwbasis. Dan kun je beter voor de essence i love stage eyeshadowbase of de hema oogschaduwbasis gaan. Nee deze zou ik niet opnieuw kopen.

Conclusie: handige basis om je oogschaduwkleuren meer op te laten vallen maar verder werkt hij niet zo goed jammer genoeg

Hebben jullie deze producten geprobeerd? En welke concealer en oogschaduwbasis raden jullie aan?

9 opmerkingen:

  1. Die concealer ziet er mooi uit zeg! Jammer van de oogschaduwbasis.. creasen verpest gewoon je hele ooglook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer dat de oogschaduwbasis zo tegenvalt..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die concealer ziet er goed uit! Ik maak zelf mijn oogschaduwbasis, maar ik ga binnenkort overstappen op Urban Decay eye primer :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Als concealer ziet die er wel goed uit! Maar wel erg jammer dat die als oogschaduw basis tegenvalt !

    Liefs, Natiza

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hmm, jammer! Klinkt niet heel goed. Catrice heeft zeker een fijne concealer, wel erg gelig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja daar heb ik veel goede dingen over gehoord, die ga ik zeker proberen zodra deze op is!

      Verwijderen
  6. Misschien ga ik die concealer wel kopen! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik