maandag 1 april 2013

Pupa Multiplay Eye Pencil

Een tijdje terug kreeg ik een mailtje waarin mij werd gevraagd of ik een review wou schrijven over een product wat mij toegestuurd zou worden. Dit heb ik nog eerder niet gedaan dus ik zei natuurlijk ja, want ik was heel benieuwd wat er door de brievenbus zou komen! 

Toen ik thuis kwam afgelopen weekend was het pakketje er, en er bleek een oogpotlood in te zitten van het merk Pupa. Het is de Pupa Multiplay Eye Pencil. Ik ontving de kleur 09, zwart. Van het merk Pupa heb ik eerder een mascara gehad, de Vamp mascara die in een beautybox zat. Dat was echt een hele goede mascara dus ik ben benieuwd of het oogpotlood ook fijn is!



Wat mij opvalt is dat er naast een potlood, ook en soort schuin afgesneden kwastje bij zat. Ik vraag mij af hoe je hiermee te werk gaat.


Ik heb even op site gekeken van Pupa wat je precies met dit oogpotlood kan, aangezien de naam 'multiplay' eye pencil is. Ik heb het even opgezocht en dit is wat ze zeggen: Het zachte Pupa Multiplay potlood laat zich gemakkelijk aanbrengen door de oliën die erin verwerkt zijn. Het potlood kan op 3 manieren worden aangebracht: als kajal voor een intense kleur en zachte lijn, als eyeliner voor een precieze lijn, gemakkelijk aan te brengen, als basisoogschaduw voor een mooie, intense basiskleur.

Verder staat er: Handig latex sponsje om mee te vervagen aan het uiteinde van het potlood. Mooi zacht oogpotlood, zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen. Nu heb ik zelf geen gevoelige ogen maar ik ken mensen zoals mijn zusje die dat wel hebben dus dat is wel een plus. Het kwastje heb ik uitgetest en werkt best fijn.

Op naar de swatch!


Het eerste wat mij opviel is dat het potlood heerlijk romig is. 



Hierna heb ik het kwastje geprobeerd op mijn hand, het kwastje was had ik mijn twijfels over maar werkt prima om je lijntje mee te vervagen!
 Ook heb ik het oopotlood op mijn ogen getest. Gisteren heb ik het lijntje op mijn waterlijn gehad maar op het einde van de dag zat het er niet meer perfect op, maar ik moet zeggen dat ik dat nooit heb met oogpotloden op mijn waterlijn.
Ook heb ik het oogpotlood als lijntje boven mijn ogen gedaan en ben hierna gaan sporten, na het sporten zat het lijntje er nog best goed op!

Conclusie: Fijn oogpotloodje, lekker romig en blijft best goed zitten!

Het oogpotlood is te koop voor 12,50 op de site http://www.pupa-makeup.nl/, hij was eerst 13,50 dus hij is nu afgeprijsd. En ze hebben gratis verzending dus dat is altijd mooi meegenomen!

Hebben jullie ook make-up van pupa?

10 opmerkingen:

  1. Hij ziet er goed uit! Vind het zelf wel een beetje duur voor een oogpotlood en die van de Hema werkt bij mij dan ook prima :)

    Xx Alex

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb zelf ook die van de hema, die is inderdaad ook prima maar ik vind deze toch wel fijner!

      Verwijderen
  2. Ik houd van het merk Pupa! Zo'n kwastje erbij is altijd fijn :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat ziet er goed uit :-) Ik heb maar één product van Pupa en dat is een nagellakje. Daar ben ik ontzettend tevreden over! Snelle droogtijd, lakt prettig en een supermooie kleur (al is dat laatste natuurlijk persoonlijk).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik