woensdag 14 januari 2015

Bornprettystore '18 Colors Matt Eyeshadow Palette Fashion Makeup Eyeshadow' paletteRegelmatig krijg ik voor mijn blog producten opgestuurd van bornprettystore om te reviewen, Bijna altijd zoek ik een leuk palette uit. Mijn oog viel op dit palette met 18 matte oogschaduw kleuren in felle tinten. Kijk verder voor de review, swatches en een ooglook.

De buitenkant van het palette is zwart zonder enig versiering dus het is lastig te herkennen in je stash. Wel ziet de binnenkant er lekker vrolijk uit. Wat me opviel was de hele grote pan's, echt een stuk groter dan gemiddeld. Eigenlijk helemaal niet nodig want oogschaduw maak je toch bijna nooit op (vooral ik niet)

Er zitten neutrale, roze, rode, gele, blauwe, groene en een zwarte tint in en zelfs 2 bruine tinten. Aan elke kleur is gedacht.

Swatches:
De swatches vallen mij tegen helaas! De pigmentatie is heel matig. Ook is bijvoorbeeld de groene kleur erg kruimelig.

Ooglook:Er is nog een matige ooglook mee te maken met oogschaduwbasis maar persoonlijk vind ik dit palette niet goed genoeg om te gebruiken in mijn ooglooks. Misschien wel een leuk palette om kado te doen aan je kleine zusje of nichtje.
7 opmerkingen:

 1. Wow wat een knallende kleuren zeg! heel mooie, maar zelf gebruik ik zulke kleuren bijna niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer dat je hem niet zo fijn vindt, ik vind de swatches ook een beetje gek van structuur. Maar zoals altijd heb je wel weer een leuke look :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jammer. Wel een fijne en eerlijke review!

  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Erg jammer dat het palette toch wat tegenvalt! De kleuren die er inzitten vind ik wel allemaal erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleuren alleen zonde dat ze zo korrelig zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat jammer dat het pigment tegenvalt. Een palette met matte kleuren zou erg leuk zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik