maandag 19 januari 2015

Gekocht: rood blousje Jane Norman


Gisteren was ik een met mijn moeder de stad in in Groningen. Ik vind dat een hele leuke stad om te shoppen, er was sale dus ik hoopte nog wat leuks te vinden. Helaas was er in de meeste winkels al niks meer in mijn maat te vinden, maar bij de V&D nog wel. Ik zag dit leuke blousje van Jane Norman en nam hem mee!


De blouse is afgeprijsd van 30 naar 20 euro. Nog steeds niet heel goedkoop maar Jane Norman is een merk wat járen meegaat, ik spreek uit ervaring. Ik kocht hier in London vroeger veel van en dat is heel lang mooi gebleven.

Ik heb het blousje aangepast met een rood skaterrokje en hem opgeknoopt dat stond heel leuk, ik ben benieuwd welke combinaties ik nog meer kan maken.

Bij de achterkant is het midden wat ingenomen voor een vrouwelijkere pasvorm. Ik zie dit soort dingen vaak bij Jane Norman, dat de kleding je vrouwelijke figuur benadrukt.

Helaas was dit het enige wat ik heb gekocht. Ik wou ook nog naar de skins cosmetics(waar ze sleek hebben) en Beau makeup store maar helaas waren die beide dicht omdat het zondag was(wel koopzondag)

Hebben jullie nog wat gekocht in de sale?

6 opmerkingen:

 
Images by Freepik