dinsdag 28 mei 2013

Beautyblender dupe ebay Review

De beautyblender is al een weer een tijdje een hype in de beautywereld. Ook heb ik meerdere keren de dupes voorbij zien komen. Ik was eigenlijk wel tevreden met mijn real techniques dupes kwast van ebay om foundation en bb cream aan te brengen en ik ben er ook nog steeds blij mee. Maar daarmee heb je best wel wat dekking en ik zocht iets waarmee ik een wat lichtere dekking maar toch een mooi resultaat zou hebben. De beautyblender leek me hier wel geschikt voor.


Ik heb de beautyblender onder de kraan gehouden en er een paar keer in geknepen maar hij leek niet van formaat te veranderen en geen water op te nemen. Ik denk dat het bevochtigen wel helpt voor de finish en om te voorkomen dat de spons veel foundation opneemt.


Vervolgens ging ik aan de slag om mijn foundation(revlon colorstay in 150 buff aan te brengen. De vorm vind ik wel een beetje vreemd, ik denk dat ik een eivormige toch handiger had gevonden. 

Met het puntje kun je redelijk goed in de hoekjes komen maar toch niet heel precies, hij had wel iets scherper mogen zijn. De onderkant kun je trouwens gebruiken om grotere oppervlaktes te doen.


De finish vind ik wel mooi! De dekking is vrij licht maar toch voldoende. Bovendien werkt de beautyblender sneller dan mijn kwast omdat je geen last hebt van strepen. Ik heb de beautyblender ook getest met mijn BB cream en daar werkt hij zelfs nog fijner mee dan met mijn foundation.


Het nadeel aan de beautyblender is dat hij zo overduidelijk vies is na gebruik. Toch is het wel een beetje een mooi zo'n ombré effect haha.

Ik bestelde de beautyblender hier voor 1,50. Hij was snel binnen, had hem 11 mei besteld en hij was er in anderhalve week ongeveer!

Conclusie: Een heel fijn product om foundation aan te brengen voor een lichte dekking en werkt snel. Toch snap ik de enorme hype niet zo om eerlijk te zijn, ook vind ik het onhandig dat je hem nat moet maken want dat kost weer extra tijd om naar de badkamer te gaan.

Hebben jullie de beautyblender (dupe) al geprobeerd?

19 opmerkingen:

 1. ik heb zelf een aantal eivormige nepperts die ook prima werken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik had hem ook en vond hem heel fijn. Vergeet hem niet schoon te maken! Door het water ging hij bij mij schimmelen (iel!)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, ik vind het maar een raar ding!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb zoiets het nog nooit geprobeerd. maar voor 1,50 is het wel leuk om te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig werkt ei fijn!
  Misschien is het wel een hype omdat het er zo apart uit ziet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Volgens mij heb ik deze toen ook besteld! Hij werkte wel fijn, maar ik vond 'm wel redelijk hard!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hij ziet er goed uit, leuke review!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil hem wel eens proberen voor mijn BB creams! Die krijg ik moeilijk aangebracht met een kwast en met mijn vingers vind ik ook maar mweh.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Klinkt goed, dat had ik niet verwacht! Wat ik wel jammer vind aan deze dingen is dat ze niet echt zuinig werken..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor 1,50 had ie wat mij betreft wel bijna uit elkaar mogen vallen haha. Maar heel mooi effect! Wil ook nog eens een beautyblender halen maar het komt er niet van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik vind het nog steeds maar rare dingen, maar hij klinkt fijn!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. ik heb nog nooit zo'n beautyblender gebruikt, maar ben wel benieuwd er eentje aan te schaffen. Weet nu niet of ik deze zou willen maar voor de prijs moet ik het zeker niet laten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik ben toch altijd wel heel nieuwsgierig naar de beautyblenders en dan vooral de dupes ervan. Ze klinken wel fijn, maar ik blijf toch telkens twijfelen of ik er wel of niet 1 zal kopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik heb zelf de beauty blender en ga hem er echt weer eens bij pakken, haha. Dit is eigenlijk het eerste positieve dat ik over een dupe hoort.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Ik had er ook een van eBay, alleen vind een kwast net wat sneller werken! Het resultaat is wel erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik