vrijdag 24 mei 2013

Flirty Summer Dresses

Het zal niet lang meer duren of ook in Nederland begint de zomer. Tijd dus om op zoek te gaan naar leuke zomerjurkjes. In veel webshops druppelt de zomercollectie langzaam binnen. Op Beslist.nl heb je een mooi overzicht van alle zomerjurkjes  bij Nederlandse webshops. Zo vallen meteen een aantal trends op: fleurig, vrouwelijk en veel kleur!

Lovely Flower Dresses 
Deze zomer zijn de bloemetjes jurken terug van weggeweest. Deze jurken zitten vaak aan de bovenkant strak en hebben aan de onderkant een plooienrok. Dat maakt deze jurken extra fleurig. Deze jurken staan leuk met een paar slippers of sandalen. Lak je teennagels dan in de kleur van de bloemen en koop er een paar kralenarmbanden bij. Op die manier krijg je een vrolijke festival look, die ook perfect is voor een dagje in het park.




Strapless 
Sexy schouders en blote nekken, dat wordt de trend deze zomer. De strapless jurkjes en topjes worden echt een hit. Het leuke hiervan is dat je zo’n outfit de perfecte finishing touch kunt geven met met een paar leuke sieraden.  Er zijn twee opvallende trends als het gaat om klassieke sieraden: het zilveren kettinkje met een bedel is weer helemaal terug en de grove schakelkettingen voor vrouwen waren veel te zien op catwalks. Het zilveren kettinkje is perfect voor een subtiele avondlook. De grote gouden geschakelde kettingen zijn juist weer geknipt voor een feestje.

A lot of stripes 
Deze zomer zullen we veel streepjes jurken zien. Vooral de dwarse streepjes zijn echt een trend. Dit zijn leuke jurkjes die je goed kunt combineren met een licht spijkerjack of een pastelkleurig blazer. Zeker wanneer je jurk zwart-wit gestreept is, kun je er veel kanten mee op. Doordat de jurk zelf al een vrij druk patroon heeft, heb je er niet zoveel sieraden bij nodig. Een paar oorbellen is eigenlijk genoeg.

Gastartikel

Door: Kim
van beslist.nl

Welke trend spreekt jou het meeste aan? Ik ga zelf voor de strapless trend!

1 opmerking:

  1. Leuk artikel! Ik vind de bloemenjurkjes het leukste, en dan gecombineerd met een stoer leren jasje!

    BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik