vrijdag 3 mei 2013

Nieuw haar! + mini shoplog

In dit artikel schreef ik al dat ik graag mijn haar anders wou en vanochtend ben ik dan eindelijk naar de kapper geweest! Ik besloot highlights te laten zetten door m'n hele haar, zodat het toch blond is. Ik wou echter niet mijn gehele haar blonderen omdat blonderen zo slecht is en ik dan uitgroei zou krijgen. Zie hier de foto's!

(foto's zijn gemaakt met m'n mobiel dus wel iets andere kwaliteit dan gebruikelijk)

Voor:
En na!

Ik vind de highlights heel mooi gelukt, ze zien er best natuurlijk uit! Wel ga ik mijn haar nog een aantal keren met zilvershampoo wassen want ik vind het nog net iets te geel maar verder ben ik er heel blij mee! Ook is er een stukje af en is het meer in laagjes dus gaat het weer meer krullen(op deze foto's is dat  nog niet te zien want de kapper föhnde mijn haar en dan krijg ik niet zoveel krullen namelijk)

Vanmiddag ben ik nog even snel naar Leeuwarden geweest(lang leve gratis weekend ov), ik had namelijk echt een zonnebril nodig want ik  ben mijn zonnebril van vorig jaar kwijt geraakt! Ik kocht bij de c&a een pilotenbril met een gouden rand met gouden glazen en bij de h&m kocht ik deze roze zonnebril met geel/groene spiegelglazen. De roze zonnebril zag ik al eerder toen  Mascha van beautygloss hem een keer op had en ik wist dat ik deze ook moest hebben! Verder kocht ik nog een slaapshortje bij de h&m(voor 2 euro, hij was 5 maar kreeg onverwachts korting!) want die heb ik namelijk niet en het weer is nu te warm geworden voor een pyama.

De zonnebril van de c&a

De zonnebril van de h&m

Hebben jullie nog wat geshopt? 


13 opmerkingen:

 1. Je haar vind ik leuk zo! Leuke aankopen ook! Die zonnebril van de C&A vind ik het leukst, maar die van de H&M is eigenlijk ook wel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. je haar ziet er mooi uit en de roze bril is erg leuk.!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. je highlights zijn inderdaad heel erg mooi gezet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk die highlights, lekker zomers! Zit er aan te denken om het ook te doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel en ik heb nu wel zin in de zomer gekregen met dit blonde kapsel, en zeker doen!

   Verwijderen
 5. Wat zit je haar zo leuk! Ziet er heel mooi uit die highlights :)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik