woensdag 29 mei 2013

Leuke onbekende blogs

Iedereen kent nu zo onderhand wel beautygloss, beautylab, veracamilla en livelifegorgeous. Er zijn zoveel blogs tegenwoordig. Maar van sommige blogs verbaas ik me echt hoe weinig volgers ze nog hebben terwijl ze echt een leuke blog hebben! Ik heb een paar blogs uitgekozen die naar mijn mening wel meer volgers verdienen!


Find that musthave is eigenlijk een soort tegenbeweging op de nederlandse webshops. Veel nederlandse webshops verkopen spullen die je voor veel minder geld ook op ebay kunt kopen. Ze plaatsen regelmatig leuke spulletjes en als je net als ik ebay verslaafd ben is dit zeker een aanrader!

Nicky is een 22 jarige belgische meid wiens blog ik heb leren kennen via het bybeautybloggers forum. De artikelen zijn van goede kwaliteit, hebben veel afwisseling en het is heel leuk geschreven. Echt een aanrader!


Shopviews is een blog met reviews over artikelen die vooral van ebay en andere chineze webwinkels kopen. Erg handig voor ebay verslaafden onder ons!

Ook Iris haar blog ken ik via bybeautybloggers forum en sinds ik haar blog ken ben ik fan! De producten die ze koopt spreken me vaak aan ze schrijft fijne, uitgebreide reviews. Ook besteld ze net als ik regelmatig wat op ebay.


Allissa heeft sinds kort het bloggen weer opgepakt na haar examens. Ze reviewt veel leuke producten en ik lees haar blog met veel plezier. Ik ben in ieder geval fan!


Dit waren mijn aanraders voor onbekende blogs, hebben jullie nog aanraders? Laat het weten bij de comments!15 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik kende deze blog nog niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Alle blogs kende ik nog niet. Ik ga snel een kijkje nemen! Thanks for sharing :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! De meeste ken ik nog niet :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, ik kende ze nog niet en ga meteen kijken!

  Xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende ze niet allemaal, ik ga kijken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk artikel! Ik kende er bijna geen een, altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De meeste kende ik nog niet! Ik ga meteen kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ahh dit is echt heeel leuk want ik kende ze allemaal niet! Trouwens.. ik kom zo vaak in kleine webshops producten tegen die op ebay te koop zijn voor bijna de helft van het geld, ik irriteer mij er echt aan dus ik ben nu al fan van Find that musthave! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk artikel! Ik ga even rondsnuffelen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk om te lezen! Ik ga zeker eens kijken. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aaah lieve schat dankjewel! Ik dacht al waar komen die views vandaan haha. Is die verrekte blush ondertussen al binnengekomen? (:

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super leuk dat je onze blog hier noemt! Bedankt!!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik