donderdag 2 mei 2013

Instagram Dairy #2 April

April was een redelijk rustige maand en stond vooral in het teken van leren en verslagen maken. Toch heb ik nog wel wat leuke foto's deze maand.


Begin deze maand zocht ik een goede vriendin van mij op die in Rotterdam studeert. De volgende dag besloot ik alsnog naar huis te gaan, en begon ik dus terwijl ik nog brakjes was aan de lange treinreis Rotterdam- Leeuwarden, het hele traject dus(en dan ben ik nog niet eens thuis) Maar ik had een lekker ontbijtje gehaald bij de ah to go en het zonnetje scheen dus ik vond het wel een fijne reis!


Selfie in de volle zon, met mijn favoriete lipstick op dit moment: Tea Rose van NYX


Deze foto vond ik nog op mijn mobiel, van afgelopen zomer. Ik kreeg meteen zin om weer bootje te varen! Wij hebben met het gezin een sloep(zo'n luxe met zo'n touw erom voor wie bekend is met bootjes) waar je dus heerlijk op kussens onderuitgezakt kan liggen. Hopelijk is het binnenkort mooi bootje-vaar-weer want het is er dit jaar nog niet van gekomen helaas..


Quinoa salade met tomaatjes, advocado, paprika en feta-kaas.


In de middag drink ik vaak een smoothie met banaan, spinazie, een paar blauwe bessen, whey proteine poeder en stevia. Lekker en gezond!
Deze foto is gemaakt vanuit de trein toen het lekker weer was.


Ik ben erg blij met mijn schoenen die ik bestelde op sammydress.com!


Mijn moeder, zusje en ik kregen het random idee om op zaterdagmiddag naar de ikea in groningen te gaan. We hebben niet veel gekocht maar ik vond dit schilderij wel erg cute!Op een zondagavond toen ik terug ging naar Wageningen ging de trein opeens op de remmen vlak voor Zwolle, er was een of andere storing waardoor er voor alle treinen van en naar het noorden maar 1 perron beschikbaar was en daar stonden we dus in de file. Maar ik verveelde me niet want wat een mooi uitzicht was er!


Mijn sexy mannen kalender had deze maand Zac Efron, not bad!


Ik lakte mijn nagels weer eens met dit felroze lakje van de hema.


Deze schattige foto vond ik nog op mijn mobiel, hij is bewerkt met een andere app dan instagram maar ik vond het wel een geinig effect!


Ik zag deze rolo reep op een andere blog(weet niet meer welke sorry!) en toen ik dat zag moest ik hem ook proberen nomnomnom!


Ik moest leren voor tentamens dus geen tijd voor een ooglook, maar gewoon ouderwets alleen mascara.Productfoto+instagram filter=wauw!


Dit eet ik vaak als lunch; meergranenbrood met hemoes en komkommer.

Good hair day dus ik besloot een selfie te maken.


Pizza bestellen op vrijdag samen met mijn huisgenootje.


Is het geen schatje!?Mijn nagels op queensday!Op Koninginnedag heb ik van alles gedaan. Eerst ben ik vanuit wageningen naar huis gereisd(lang leve gratis ov op feestdagen als je een weekendkaart hebt!). Toen ben ik nog even in Sneek in de stad geweest met mijn familie, hierna zijn we naar huis gegaan en hebben we Chinees gegeten waarbij we dit gigantische biertje openmaakten. Toen hadden we het random idee om het biertje met de mega-nijntje-knuffel op de foto te zetten. S'avonds was ik in Leeuwarden waar een groot outdoor feest was bij de scheve toren. Foto van mijn aankoopjes van gisteren.

Hopelijk vonden jullie het leuk om te zien!

12 opmerkingen:

 1. Hele leuke foto's! Haha, ik moest lachen om die wuppie. Heb er zelf ook twee op mijn tv zitten, blijf ze leuk vinden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! en bij mij zit ie ook op de tv :P

   Verwijderen
 2. Leuke foto's. Die quinoa salade ziet er lekker uit. Moet ik ook maar eens maken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke foto's! Dat laatste bakje vind ik echt tof! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke foto's! Wat zijn je schoenen geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, en die schoenen, aaah!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om weer te zien! Mooie Qday nagels :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's! En wat een gave schoenen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die lipstick van NYX is zó mooi! Staat je goed!

  Leuke foto's weer!!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik