maandag 11 februari 2013

Mijn sieraden stash

Vandaag laat ik mijn sieradenstash zien, het is niet super veel maar er zitten toch wel leuke dingetjes bij, hopelijk vinden jullie het leuk om te zien!


Dit is mijn rekje met knopjes oorbellen. Dit rekje kocht ik goedkoop op ebay en is superhandig! De oorbellen uit de bovenste 2 rijen zijn van de primark en die gekleurde knopjes eronder van ebay, de rest is van-alles-en-nogwat. Zoals je ziet heb ik van de rode roos en het parelknopje nog maar één van de twee. De reden waarom ik ze niet altijd weggooi is omdat ik in mijn rechteroor twee gaatjes heb(in mijn linkeroor wel maar één) dus ik kan dan nog een extra oorbel indoen. Ik heb nog 2 andere paar pareloorbellen maar daarvan had ik één paar in en de ander ligt thuis bij m'n ouders.


Rekje van de Xenos met al mijn grote oorbellen. Zoals je ziet heb ik redelijk wat verenoorbellen. De meeste oorbellen zijn van ebay en en aantal van de primark. Het rekje is een beetje vol dus sommige oorbellen zitten verstopt onder andere oorbellen!


Rechtsonder zitten deze schattige uilenoorbellen helemaal zielig verstopt :( Zijn ze niet superschattig!

Dit is het bakje waar ik mijn ringen in bewaar.
Bijna alle ringen komen van ebay. De ring helemaal linksonder heb ik in giethoorn gekocht. De ring rechtsonder is helaas kapot dus die moet nog worden gemaakt(even papa lief aankijken)


Twee kettingen die ik bijna niet draag maar wel bewaar. De linker kocht in london bij de h&m en draag ik alleen met kerst. De rechter heb ik op ebay gekocht en is een exacte replica van de arwen-evenstar uit de lord of the rings film. Dit is mijn 'precious' want ik ben hier heel zuinig op :)


Mijn armbanden. Ik moet eerlijk toegeven dat ik zo goed als nooit armbanden draag omdat ik het niet lekker vind zitten. Toch heb ik ze wel haha :)


Dit zijn mijn kettingen. De linker twee zijn van de primark, het klokje en de uilenkettingen zijn van ebay en de rechterketting kreeg ik kado van een vriendin. 

Deze verenketting heb ik onlangs besteld en kwam later nog binnen.

Hebben jullie veel sieraden?

11 opmerkingen:

 1. Ohhh jouw ringen, love it! Ik ben echt een beetje verslaafd aan ringen.. veder draag ik niet veel sieraden :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n rekje waar je je oorbellen in kan doen wil ik ook! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die grote hartjes oorbellen zijn echt geweldig! Ik heb je gevolgd!

  www.mycuriouslittlemind.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat een leuke sieraden heb je! Ik heb er lang niet zoveel haha. Die grote verenoorbellen zijn allemaal echt heel leuk! (: Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuke sieraden! Vooral die verenketting.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. nice, ik heb echt bijna geen sieraden :P

  xx

  www.itsmerobiin.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die laatste ketting is heel leuk! En leuke sieradenrekjes heb je.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dit zijn hartstikke leuke sieraden. Mijn sieraden liggen nog in doosjes door elkaar maar ik ben van plan om hiervoor in de plaats leuke sieraden displays te kopen

  BeantwoordenVerwijderen

 
Images by Freepik